BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, April 22, 2010

mcD + Gundam = peristiwa ngeri

Hoooohhhooiiiiii..........

jmpe lg kita kt sini..ape aku nk cite kt sini sebenarnye..hah..cite pasal ptg smalam nye peristiwa..jom.(+,+)
ptg smalam lps settlekan pasal P.S.M kt office..aku g le TAMAN U bli goreng pisang..bapak ramai org..kena le tunggu,dah le hujan,,xpe..nk makan nye psal aku tunggu la..dpat gak akhirnye pisang goreng RM2..cam biasa drive menuju ke kolej 11 yg sepi,,hahah..

sampai je bilik..trus ngadap FB..bosan sebenarnye..tp pikirkan tgh dok sorng2 ni,layan je la..yg lain ntah meronggeng kemana tinggal aku terkontang-kanting dlm bilik sorg2..padan muke,,sape suh tido..hahah.tp xpe mmg xmo kuar pon..lpas balik tgk BARCA..bdn rasa penatnye.ubatnye adelah tido..bosan dow dok bilik..dah xtau nk wat, aku pon buka la web TV3,tgk ADAMAYA--first episod..

mesti pelik kan..ape kaitannye cite kt atas ngan tajuk aku..huhuu..ni cite dia~~~zaaaaazzzzzz
ira msg aku ptg tu ajak g mcD..aku pelik dah,,ape mimpi dia..ira ckp dtg ngan kawan dia..siapakah??????
mula2 xmo ikot gak..tp ira dah merayu2..ikot je r dr dok kt bilik bosan.hhaha..GUESS WHO HER FREIND????kwn yg ira dok ckp tu rupanye si NUA a,k,a KOTAK HATI...mmg sgt terperanjat..nmpk dr jauh cam kenal je myVi tu...sah mmg nua..dlm kete dorg dok gelak2 sbb dah berjaya kenakan aku...
tnye punye tnye nape wat camni..rupenye nua ajak ira teman makan..then yg si ira ni pon msg aku..segan katanye nk kuar ber2..

dah order mkanan masing2..makan then lepak cite pasal family la,keje la and so on...smpai magrib pon terlepas.. haha..otw nk balik utm..aku dgr suara kucing dlm kete a.k.a GUNDAM si nua..mula2 nua x caye..then wat donno je la..still smpai lps anta ira , dgr lg bunyi kucing..aku suruh nua stop kt tasik..check kt mana kucing tu..panggil2 kucing tu nyahut..tp lama2 dia diam..mati dah kot kucing tu..eerrmmmmmm..klu mati mmg ngeri r..

ktorg pon terus je la jln..dua2 diam dlm kete dok pikir pasal kucing kt bumper dpn tuh..sampi je kolej aku,nua tak puas hati lagi..parking la kete check lagi..jumpe le kat mana kucing tuh duduk..betol2 kat bumper. tak tau ape nama bende tuh..panggil punye panggil kucing tu dah kuar rupanye,,kurang ajo betol..geram aku..nasib tak kojol dok dlm tuh..

moral pd story aku nih : check dulu kete before nak gerak..klu jadi cam kitorng ni kan susah..nasib hidop..
klu mati??????

0 comments: