BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 8, 2010

BEING SINGLE!!

single doesn't mean being lonely it just mean being free...kata-kata ni aku dapat dekat facebook..memang betol ape yang orang ni cakap,kadang-kala memang sunyi tapi kebebasan yang kita dapat tak seperti apa yang orang sedang ber"couple" dapat...

susah jugak kan nak mencari cinta..tapi lagi senang kalau cinta tu sendiri datang menjemput kita,,hahahahaha..aku tertarik la dengan kata-kata yang kawan aku ni post dekat facebook..dia berbunyi begini

KdG2 kiTa TaK SedAr OrG YaNg KiTa TaK PeDuLi SyG GiLeR KaT KiTa, KdG2 KiTa TaK SeDaR KiTa TeRlAmPaU SyG Kt OrG, SeDaNgKaN DiE SlAlU LuPaKaN KiTa, DaN KiTa TaK PerNaH SeDaR KiTa BuKaNyA SeMpUrNa UnTk MeNeMpAtkan OrG Yg SgT2 SeMpuRnA DLM HiDuP kItA, Dan KiTa BkN SaPe2 UtK BuAt OrG MeNyAyAnGi KiTa McM KtA SyG Kt DiE SbB KtA CuMa SeOrG MnUsIa BiASa..
 aku pernah tanamkan kata-kata ni dlm diri aku ......
" jangan sesekali couple time study or selagi tak dapat kerja"  
ok fine..aku ikut apa yang tlah aku katakan pada diri.selama lebih kurang 2 tahun lebih kot aku berjaya tutup hati dan mata untuk bercouple.padahal takde pon org yang nak kat aku nih..:(..sob2
hanya tuhan saje  yang tahu bile terpandangkan pasangan di kiri dan kanan kita..24/7 dalam hidup selama d'UTM.jealous kan,tapi nak buat macam mana kan..awak tu bukan ade sape-sape pon..so pleasa accept your fate..!!!!

sehingga la d'suatu saat dan ketikanye,hati ini terbuka untuk mencintai seseorang.DAMN IT!!!ape sudah jadi dengan kata-kata ku dulu..jangan risau ye,belum ade ape-ape yang terjadi lagi.so aku still berpegang pada kata-kata tersebut..haha..i hope so!!!!!
aku teramat la bangga kalau berjalan d'kalangan orang-orang yang bercinta..nak tau sebab ape???sebabnye ialah aku boleh show off kat dorang yang kami warga single ni bebas kemana saja dan boleh bergaul dengan sape saja.itu adalah aset yang plaing penting pada diri mereka yang masih SINGLE!!!!

semakin hari semakin ramai yang menyertai kelab single..aku pon tak tau kenapa.lepas sorang,sorang kawan-kawan aku jadi single.tapi yang masih stay ngan partner dorang aku doakan semoga kekal abadi hendakNYA..mostly yang kembali bergelar single adalah mereka yang t'lah lama menanam benih-benih cinta dimana t'lah tumbuh menjadi anak pokok cinta,,hahha,,sayangkan.dah ketentuan tuhan nak buat macam mana lagi..REDHA je la..

kata-kata ni aku petik dari sebuah wall d'facebook......

we r singles till we find someone who really deserves us and deserves our feelings .. someone who can handle our mistakes .. and if he cant handle us at our worse then sure he is as hell doesn't deserve our best!!

             
ain & ira : antara yang kembali menjadi single
 













warga gedz yang single-mingle semuanye!!!














AKU TAK KISAH UNTUK JADI WARGA SINGLE.AS LONG AS AKU BEBAS!!!!!!!

1 comments:

ammo said...

saye single juge. mahu mempromote diri kpd kawn2 ko hahah!

p/s: comel btol rakan2 single ko. nk knl bley?hehe