BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, May 16, 2010

BERFIKIR SEMULA!!!

TANGGAL 16 MEI 2010  2:30 A.M - AKU BERFIKIR SEMULA......


Setelah berfikir tentang kejadian tersebut,aku rasa "dia" tak bersalah apa-apa pon dengan aku......
bodohlah...kau pon tahu dia sibuk..biarkan je la...aiiishhhh.....kalau aku nak KAWAN semula boleh tak agak-agaknye...????
ermmm..ntahla...ade pro dan cont dalam hal ni....
tapikan bende-bende ni buat aku rasa hilang kawan walaupun dia memang kawan aku lagi,tapi lepas apa yang dah berlaku rasa janggal pulak nak berkawan dengan dia...
memang betul,kawan boleh dicari,,,tapi bagi aku kawan yang sedia ada perlu dihargai...
terus terang aku cakap,,,,aku seorang yang susah untuk mencari kawan...biasenya kawan tu yang datang pada aku.....
aku tak buang dia pon...setiap mesej yang aku reply,aku mesti say sorry then remind yang kita tetap kawan sampai bila-bila,,aku buat semua ni sebab tak nak hilang kawan...memang perasaan benci tu ada..tapi sampai bila kita nak benci orang kan,,,sedangkan Nabi pon ampukan umatnye,,,ni kan lagi kita hambanye yang hina...cewwaahhh....betul an ape aku cakap ni....
memang betul manusia ade salah dan silapnye,,,nobody perfect,,!!!!

0 comments: