BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 14, 2010

Kebenaran Telah Muncul!!!

Selamat Malam Semua......!!
Entry kali ni aku nak tulis macam-macam boleh tak??banyak bende kot terjadi hari ni..dah terungkai segala-galanye..hahaha..mula dah nak merapu..ok kita mula sekarang..

Firstly,selama 2 hari ni aku menjadi tempat pja luahkan perasaan tentang cinta baru dia..GREAT!!dah berpunye kawan aku ni.berkobar-kobar ni tolong sebab kami minat orang yang sama tapi ianya hanya bertahan untuk seketika.kesian kan.2 kali cinta,2 kali juga lelaki yang minta putus,masalah yg sama juga muncul.ntah la dunia sekarang,macam-macam.FRIEND IS BETTER THAN COUPLE!!!..hahaha..ni ciplak kawan aku nye ayat, BET nama dia..

Secondly,aku nak bagitau yang selama ni aku hanya bermain-main dengan perasaan saje.akhirnye aku sedar ianya berpunca dari aku sendiri.tak perlu lagi nak pikir bende-bende yang tak mungkin dapat,dan ianya buat diri aku MALU BESAR.tak pernah dalam hidup aku jadi macam ni,KENAPA??? YA ALLAH TOLONGLAH HAMBAMU INI!!!ijam selalu pesan dekat aku "APA YANG KITA NAK TAK SELALUNYE DAPAT"..so beringat la ye..

Thirdly,akhirnye massage-massage aku terbalas.tapi balasan tu yang tak sedap didengar.whatever la.kan dah janji,last entry pon dah tulis.lupe ke,???,kalau nak tau, sila baca entry yang lepas ye..hahahahah..tapi dalam pada tu sempat lagi tanye "masih berkawan lagi atau tidak?",jawapannye adalah positif.maksudnye kami masih lagi berkawan..itu yang buat aku happy semula,tak hilang kawan rupenye aku nih,,PERSAHABATAN ITU PENTING!!!!heheheheheh,,

Last sekali nak cakap,terima kasih kat kawan-kawan aku yang bagi support masa aku tengah bergelumang dengan masalah ni.kalau mereka takde,teruk kot situasi aku sekarang,,asyik memikir je..hhaahaha
ape-ape pon bende dah jadi dan hopefully tak akan diulangi semula,,,


p/s : dorang ni yg banyak bagi aku nasihat dan support!!!!

0 comments: