BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, May 8, 2010

ronda2 KUALA LUMPUR

selamat malam semua....

fuhhhh.....penat giler ari ni....satu hari suntuk berjln je keje..from sabak bernam to s.alam..from s.alam to KL..then balik semula ke s,alam dan seterusnye ke rumah saya..jauh sungguh perjlnku hari ni..
tadi merupakan second time aku drive masuk KUALA LUMPUR yg sesak tu...masyallah..mmg bleh nangis klu sorg drive kt situ..kete,bas,taxi penuh..moto xyah habaq la...bleh accident klu tak berhati2...
gaya pemanduan aku mmg tersgt la teruk...signboard utk ke tempat yg dituju betul dah,,alih2..masuk lorong yg salah plak...sabo je adik aku td..kakak ko mmg camni..first time..kalau dah bertime2..sekejap je sampai dah..hohoho...

Nak cari KL SENTRAL bukan main susah..ble klua highway senang la plak..tu yg berpusing2 kat depan MASJID JAMEK..nasib minyak tak habis..masuk je KL SENTRAL..trus pak kete then amek LRT pegi masjid jamek...nasib dekat je.sampai je situ cam biase port yg dtuju adalah MASJID INDIA ngan JALAN TAR.huhu,,banyak dow barang yg nak dibeli,,tp kena than dlu..ikot bajet yg sedia ade..alang2 dah sampai sana,pastu dgn adikku ni yg nk draw duit..masukla SOGO,,td kawan aku MASSHA ade ckp sogo ade sale..belek2 dpt le sehelai baju..nasib le murah gak..PADINI beb..wawawaw..
abs kt sogo..patah balik ke jalan TAR..dpt plak selendang 2 helai..murah sesgt..1 helai RM5..hahaa.aku rembat le 2..bukan tu je kt masjid india plak,dpt rantai..mcm2 nk bli..camne tak kopak duit.aishhh..kena cpt cari keje nih..
dah puas kat citu amek train balik semula ke kl sentral..kat citu pon nk memborong..tp mmg dah aim pon before g masjid jamek..ape aku aim?? haha..beg yg aku cri selama ni..dpt plak kt citu siap dengan 10% lagi tau..kurang lg duit aku..nasib le nk bli slipar  tak saiz..klu tak memamg kosong purse aku jawabnye..hahah
tak cite lg pasal parking kete nih...naik je level 4 tunjuk kad...nah ko amek..bayo RM 10..METRO PARKING mmg mahal..mmh terpakse dah park kt citu.tpt lain xtau dah nk masuk..hohoh...tak kisah la..janji chill td ngan adik2 aku,,next destination adalah i-CITY seksyen 7 s.alam..pegi gak tp just lalu je kt atas tu tak turun pon..pusing2 xde parking plak..malas la..janji aku dah bawa tgk..lain kali dtg lagi..hhoohoho..

penat dah la nk taip..esok2 sambung lagi ye.. 
GUD NITE SEMUA!!!!!!!



0 comments: