BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, November 18, 2010

Sara's Farewell

Salam.........

hi..hari ni aku nk update sedikit aktiviti before Sara tinggalkan department HCPD..actually Sara ialah practical student di HCPD..so kitorg nak meraikan lah hari teakhir Sara bersama kami...

Lokasi untuk meraikan Sara ialah HR Steak House di Kampung Baru Kuala Lumpur....

....ni papan tanda kedai....
makanan kat kedai ni affordable untuk semua org..kenapa aku cakap mcm tu sebab..chicken chop paling murah dikedai ini berharga RM 7.50..sangat sedap and then air buah "GELAS BESAR"..RM 2..murah kan..
tak caye tgk pic ni....
..pelbagai jenis air buah..
 kat bawah ni antara menu2 yg ade di HR Steak House....

 
..Chicken Chop..


 ...Mushroom Soup with Garlic Bread...

..Combo set (kalau xsilap r..)..

actually banyak lg menu2 kat kdai ni..Lamp Chop ngan Steak pon ade gak...senang cite macam2 ade..hehehe...
ape tunggu lagi..pegi la try..

byeeeee...........


0 comments: