BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, January 25, 2011

.....^_^

haiii....

entry kali ni tak tahu nak letak tajuk ape...thats why ade dot-dot dengan muka happy tu je..hahaha..
sebab hari ini mood okey sikit dari semalam...=)
hari ini adalah hari ke2 aku dekat department Risk Management. so far okey la kerja banyak la jugak..kena edit report untuk  25TH RISK MANAGEMENT COUNCIL MEETING 2011..arrrggghhh...!!!!!!!!!!banyak bebenor..aku dah ade rupe macam secretary bile duduk dekat atas tu.sebabnye tadi en zul dah bagi kunci office..so aku kena stay kat office bila dorang tak ade..kiranye kena jaga kebajikan dan movement dorang...tapi tak ape..LEARN NEW THINGS...fighting...

hrrmmm...dah tak tau nak tulis ape...sebab perut tengah lapar tunggu kak miza and the gang tapau food..
okey la cau dulu..ADIOSSSS~~~

0 comments: