BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, February 23, 2011

airasia 1,000,000 free seat

haii..

teruja aku bila dengar promosi airasia. dapat tahu pon dari kawan aku yang dah booking tiket tuk honeymoon. lagi excited tiket dia untuk 2 orang RM150 pergi balik. murah kan. ape lagi aku pon terus la bukak website airasia.


tapikan yang tak bestnye tu, date untuk booking minggu ni je. macam mana aku nak mengajak member-member yang lain untuk join. yang berjaya aku pujuk cuma 3 orang je. macam tak best pulak kalau 4 orang je.  kalau jadi la..diulang kalau jadi...aku planning nak pegi BANDUNG..tiket murah ade tapi akhir bulan 2 tahun depan..RM150 pegi balik..masalahnya hari bekerja.dorang mesti tak nak...




aku siap mintak permission mak aku lagi. mak aku cakap ok. pegi la. kumpul duit dari sekarang. bestnye..
duit memamng ade..memamg aku dah spend siap-siap tuk aktiviti mcam ni..mudah-mudahan dapat la pegi. kalau tak jadi frust menonggeng la jawabnye aku ni...

p/s : kalau pegi, next entry mesti ade....



.....CauCinCau.....

0 comments: