BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 10, 2011

Happy Birthday to You

Hello...

Birthday...rasanya dah lama tak sambut birthday orang kan. Baling-baling tepung, simbah air, simbag lumpur kat badan, paling dasyat baling orang masuk tasik..indahkan masa tu sambut ramai-ramai.

bulan ni ramai juga yang sambut birthday..antaranya zira, ain, etc, yang baru je berlalu kawan aku sorang ni..Mr_han..kawan la juga walau dah lama tak bertanya khabar. selamat ulang tahun yng ke-24, semoga dirahmati oleh ALLAH.

yang paling aku tak sabar nak celebrate adalah birthday makcik sorang nih nun jauh di UTM...Nursyuhada Mansor a.k.a Cud Cot..atas permintaan dia dan memandangkan aku nak berkunjung ke sana, aku nak plan satu birthday party tuk dia..tunnggguu...


...BTW HAPPY BIRTHDAY FOR U GUYS.. MAY ALLAH BLESS YOU...



...CauCinCau...

0 comments: