BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, March 21, 2011

Road to South

Haiii...

Tinggal 4 hari 1/2 saja untuk memulakan perjalanan ke selatan tanah air.
Rasanye macam lambat je masa tu bergerak.
Kalau la boleh putarkan jarum jam tu kan bagus..naik bosan dah aku duduk kat ofis ni.

ok perkara yang akan aku lakukan setibanya di tanah UTM adalah...:

1. pegi karok kat giant (plg dekat kot)


2. celebrate birthday 2 org pendek.
3. netball games (jgn smpai team aku disqualified sudah sebab import pemain yg bukan student)


4. makan mee rebus Hj Wahid kat Plaza Angsana..(mesti)


5. nasi ayam penyet pinang (perkara wajib)


Banyak bende yang aku nak buat, tapi dalam masa tak sampai 3 hari tu rasanya tak sempat. Sebab selalu kalau datang UTM stay at least 5 hari.. Tuhuan Tujuan utama ke sana adalah MAJLIS REUNION BERSAMA SCOUT PALAPES B-18...


 ...CauCinCau...

1 comments:

N@d0x $i k0d0x said...

x mau dtg jympe aku ke babe? =(