BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, March 4, 2011

::suatu hari nanti::

hallloo...

jam menunjukkan pukul 1553..lagi 50 minit tamat waktu yang amat membosankan pada hari jumaat 4/3/2011 di HRSS.esok hari minggu dok umah je la..layan hindustan ke korea ke..actually dah plan nak berjejak kasih dengan jelitawan yang berada di sekital kl.. suddenly, one of the jeliwatan tak boleh nk lepk lelama..so aku decide cancel the plan. sori SUNWAY PIRAMID..

suatu hari nanti : akan ku jejakkan juga kaki di ice skating ni..

minggu depan hari isnin 7/3/2011 jam 1400, aku ade appointments dengan Dr. Yong. sekali lagi gigi geraham bongsu kiri aku akan dioperasi. kali ni aku pegi sorang je. sebab berdasarkan pengalaman kali pertama pada bulan lepas, tak ade ape-ape berlaku lepas operation tu. so tak nak la susahkan parents aku tuk teman.

macam ni le rupa gigi bongsu aku yang terpaksa dibuang untuk mngelakan kesakitan akan datang

bile gigi tu dah cabut, macam mana agaknye keadaan dalam mulut aku.sekarang ni pon aku dah rasa macam tak sempurna je bila nk mengunyah..tunggu je la 2 minggu lagi mcm mana gaya kunyahan terbaru selepas 4 batang gigi hilang. bagus juga buang gigi-gigi tu, sebab aku pernah suarakan pada kawan aku, yang aku nak pakai braces. kebetulan dia pon baru pakai, bertubi-tubi la soalan yang keluar dari mulut aku. dia kata kalau ade gigi lobang etc, buat treatment dulu. sebab kos murah sikit. almaklum la nak pakai braces ni kan makan kos yang tinggi. tapi sekarang dah jadi trend.

suatu hari nanti : aku nak pakai braces dan show off kat org yg pernah kutuk2 aku dlu


lately, kereta kebal aku kurang buat masalah...alhamdulillah..tapi jangan pulak aku puji tetiba ko nak buat hal pulak. please bagi aku hidup aman sikit. terima kasih kerana dah teman aku less than 2 years since aku kat UTM. denagn ko aku bleh bawa kawan-kawan aku ke hu dan ke hilir 24/7. tapi ko bukan hak aku selamanya. sebab ianya hak kelaurga walaupun aku yang kluarkan hampir separuh down payment masa nak beli ko dulu. aku nak juga rasa camne beli kereta ebal sendiri, renew road tax sendiri dan sewaktu dengannye. aku akan berusaha sampai dapat.

suatu hari nanti : suzuki swift blue akan parking kat umah aku

telepon tangan aritu ade buat masalah, tapi bile aku mula serach handphone baru terus dia elok semula. dengki la tu aku nak buang dia kat tepi..jangan sedih aku tak akan buang ko punye sebab bila aku pakai ko, takakn ade yang dok gatal-gatal nak main game ke snap picture or ape-ape je la. walaupon aku ade telepon tangan yang baru dan lebih canggih, ko a.k.a nokia torchlight tetap akan ku gunakan.



suatu hari nanti : nokia E72 akan berada dalam handbag aku


semoga semuanya menjadi kenyataan..AMIN..

...CaunCinCau...

4 comments:

ammo said...

hoho...jgn angan2 material je yg ade. jom sama2 target pencapaian yg lebih besar lg. =)

berjaya dlm karier
berjaya dlm hubungan
berjaya dalam pembinaan rohani

ammo said...

hoho...jgn angan2 material je yg ade. jom sama2 target pencapaian yg lebih besar lg. =)

berjaya dlm karier
berjaya dlm hubungan
berjaya dalam pembinaan rohani

N@d0x $i k0d0x said...

yati...!! rindu giler ngan ko....owh aku sokong ko untuk show off kat dorang yang kutuk2 ko dulu.... baru dorg tau tinggi rendahnye langit neh.

Hyattie Mahali said...

pisang : hohoh..thanks atas nasihat tersebut...akan diusahakan bersama2..

nadox: wait & see babe.=)